Pomáhame

Finančný dar pre Dianku aj v tomto roku

Dianka, malé dievčatko s veľkým odhodlaním a nezlomnou vôľou, dostane aj v tomto roku finančnú podporu na svoje terapie. Nadácia MVSG, ktorá sa už v minulosti angažovala v jej podpore, sa rozhodla pokračovať v tomto úžasnom úsilí.

V minulom roku Dianka absolvovala terapie v Špecializovanej rehabilitačnej nemocnici TETIS v Dunajskej Lužnej. Tieto terapie sa ukázali ako prospešné pre jej rozvoj a pokrok vo vývoji.

Rozhodnutie podporovať Dianku aj v tomto roku sa nieslo v duchu oddanosti k jej ďalšieho pokroku. Vďaka terapiám môže Dianka napredovať a žiť o niečo plnohodnotnejší život. Jej veselosť a radosť naplňujú všetkých okolo nej, a preto je pre nás prioritou zabezpečiť, aby mohla pokračovať vo svojom úsilí.

Veríme, že s podporou a láskou svojej rodiny, priateľov a organizácie ako Nadácia MVSG bude Dianka pokračovať vo svojom úžasnom dobrodružstve života s veľkým elánom a odhodlaním.

Dianka je pre nás inšpiráciou a príkladom toho, že s podporou a láskou je možné dosiahnuť veľa. Tešíme sa na to, ako sa bude jej príbeh ďalej odvíjať a sme hrdí, že môžeme byť súčasťou jej cesty.